eSSPU logo
  • Українська
  • English
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
eSSPU logo
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
  • Українська
  • English
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Boiko Sofiia Romanivna"

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Безпека та страхування в туризмі
    (ФОП Цьома С. П., 2023) Бойко Софія Романівна; Мозгова Дар’я Ростиславівна; Boiko Sofiia Romanivna; Mozghova Daria Rostyslavivna
    У статті розглянуто основні аспекти страхування та безпеки у сфері туризму. Розкрито нормативно-правову базу забезпечення безпеки туристів уданій галузі. Сформовано основні фактори, що впливають на безпечний туризм як на державному так на міжнародному рівнях. Розкрито проблеми безпеки у туристичному сегменті.
  • Документ
    Стан та перспективи розвитку ділового туризму в Сполучених Штатах Америки на сучасному етапі
    (2021) Бойко Софія Романівна; Boiko Sofiia Romanivna; Косик Вікторія Сергіївна; Kosyk Viktoriia Serhiivna
    У статті проаналізовано стану та перспективи розвитку ділового туризму в Сполучених Штатах Америки на сучасному етапі. Досліджено розвиток діловий туризм в Сполучених Штатах Америки, розглянуто можливості ділового туризму, подальші перспективи розвитку ділового туризму в розвинутих країнах світу. Вивчито проблеми, що постають перед галуззю ділового туризму в Сполучених Штатах Америки на сучасному етапі.
  • Документ
    Сучасний стан та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні та світі
    (ФОП Цьома С. П., 2024) Бойко Софія Романівна; Мозгова Дар’я Ростиславівна; Boiko Sofiia Romanivna; Mozghova Dar’ia Rostyslavivna
    Гастрономічний туризм на сьогодняшній день визначається як один із найпопулярніших видів туризму. Цей вид подорожей фокусується на вивченні та насолодженні місцевою кулінарією та культурою харчування конкретного регіону чи країни. В статті проаналізовано стан та перспективи розвитку гастротуризму у світі. Автором досліджено теоретична сутність гастротуризму, особливості розвитку та тенденції сучасного туристичного ринку в сфері гастротуризму. В роботі визначається, що гастротуристи мають можливість випробовувати традиційні страви та напої, вивчати методи приготування, а також дізнаватися про історію та секрети місцевої кухні. В дослідженні підкреслюється, що розвиток гастрономічного туризму може позитивно впливати на місцеву економіку, підтримуючи місцевих виробників та господарства, стимулюючи розвиток ресторанного та кулінарного бізнесу.

Програмне забезпечення DSpace та СумДПУ імені А.С. Макаренка copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Політика приватності
  • Надіслати відгук